Çok kolay gül tatlısı nasıl yapılır,Gül talısı yapılışı,gül tatlısı nasıl yapılır,Gül Tatlısı şekli,Gül tatlısı Ayrıntılı resimli tarif,Basit Gül tatlısı tarifi.......

Gül Tatlısı Malzemeler:

Elimize Bir kap Alıyoruz yarım su bardağı yoğurt
1 su bardağı irmik
1 yumurta
1 su bardağı zeytin yağ
yarım paket oda sıcaklığında margarin
1 paket vanilya
yarım paket kabartmatozu
1 çorba kaşığı sirke
1 tutam tuz
aldığı kadar un
1 su bardağı kadar ceviz yada fındık
Gül Tatlısının Şerbeti hazırlanışı
3 Su bardağı su
2.5 Su bardağı şeker
çeyrek limonun suyuGül Tatlısı Yapılışını anlatalım şimdi:
1. Önce şerbetinin malzemelerini bir tencereye koyun ve kaynatın.
2. Hamurun un
kabartmatozu ve vanilya hariç tüm malzemelerini karıştırın.
3. kabartmatozu
vanilyayı ve aldığı kadar unu ilave edin.Kulak memesi yumusaklığında bir hamur elde edilir.
4. Hamur ikiye kesilir. Bir parçası merdane ile 3-4 mm kalınlığında açılır.
5. Çay bardağı ile kesilir.
6. 6 adet yuvarlak yarılırı üst üste gelecek şekilde yanyana dizilir.
7. rulo şeklinde sarılır.
8. ikiye kesilir.
9. tepsiye dizilir.
10. ortalarına cevizyada fındık yerleştirebilirsiniz.
11. orta hararetli fırında üzerleri kızarana (20-25 dakika) kadar fırınlanır.
12. şerbetini üzerine dökün. Tatlıların şerbeti iyi çekmesi için alt üst cevirerek şerbeti iyice cekmesi saglanır.
Gül Tatlısı Malzemeler:

1 su bardağı irmik
1 yumurta
1 su bardağı zeytin yağ
yarım paket oda sıcaklığında margarin
1 paket vanilya
yarım paket kabartmatozu
1 çorba kaşığı sirke
1 tutam tuz
aldığı kadar un
1 su bardağı kadar ceviz yada fındık
Gül Tatlısının Şerbeti hazırlanışı
3 Su bardağı su
2.5 Su bardağı şeker
çeyrek limonun suyuGül Tatlısı Yapılışını anlatalım şimdi:
1. Önce şerbetinin malzemelerini bir tencereye koyun ve kaynatın.
2. Hamurun un

3. kabartmatozu

4. Hamur ikiye kesilir. Bir parçası merdane ile 3-4 mm kalınlığında açılır.
5. Çay bardağı ile kesilir.
6. 6 adet yuvarlak yarılırı üst üste gelecek şekilde yanyana dizilir.
7. rulo şeklinde sarılır.
8. ikiye kesilir.
9. tepsiye dizilir.
10. ortalarına cevizyada fındık yerleştirebilirsiniz.
11. orta hararetli fırında üzerleri kızarana (20-25 dakika) kadar fırınlanır.
12. şerbetini üzerine dökün. Tatlıların şerbeti iyi çekmesi için alt üst cevirerek şerbeti iyice cekmesi saglanır.