Susamlı Izgara Tavuk Göğsü

Susamlı Izgara Tavuk Göğsü


  • 2 adet tavuk göğsü
  • 3 adet yumurta beyazı
  • 1 tatlı kaşığı susam
  • 1 tatlı kaşığı çörek otu
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tutam tuz

  • Malzemeler: (4 kişilik, 20 dakika)

    Yapılışı   :Bir kabın içinde yumurta beyazı, susam, çörek otu, tuz ve karabiberi iyice karıştırın.
    Tavuk göğüslerini bu karışıma bulayıp yağladığınız ızgarada arkalı önlü kızartın.Sıcak olarak servis yapın.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Kıymalı Domatesli Soslu Makarna

    1 paket makarna 2 adet yeşil biber Yarım çay bardağı kış için hazırlanmış domates sosu 1 kase kıyma (isteğe göre artırıp azaltılabilir)...