Susamlı Izgara Tavuk Göğsü

2 adet tavuk göğsü
3 adet yumurta beyazı
1 tatlı kaşığı susam
1 tatlı kaşığı çörek otu
1 tutam karabiber
1 tutam tuz
Malzemeler: (4 kişilik, 20 dakika)
Yapılışı :Bir kabın içinde yumurta beyazı, susam, çörek otu, tuz ve karabiberi iyice karıştırın.
Tavuk göğüslerini bu karışıma bulayıp yağladığınız ızgarada arkalı önlü kızartın.Sıcak olarak servis yapın.

Malzemeler: (4 kişilik, 20 dakika)
Yapılışı :Bir kabın içinde yumurta beyazı, susam, çörek otu, tuz ve karabiberi iyice karıştırın.
Tavuk göğüslerini bu karışıma bulayıp yağladığınız ızgarada arkalı önlü kızartın.Sıcak olarak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder